Bu Blogda Ara

26 Ekim 2015 Pazartesi

LR Nedir 1?

LR, Avrupa’da en başarılı doğrudan satış şirketlerinden biridir. LR, 1985 yılında kurulduğundan beri muazzam ciro artışları kaydetmiştir. LR’ın başarısının temelinde eşsiz başarı faktörleri, yaşanan değerler ve net belirlenmiş bir vizyon yatar.

Bugün dünya çapında 32 ülkedeki şirketimiz, 1.000 kişilik personelimiz ve serbest çalışan yaklaşık 300.000 satış ortağımız ile Avrupa’nın lider doğrudan satış şirketleri arasında yer alıyoruz. 


Müşteriler için mükemmel kalite
Ürünlerin cazip fiyata sunulması alışverişte satın alma kararını etkileyen başlıca kriterlerden birisidir.   Tüketici, satın aldığı ürünün kalitesine öncelikle önem verir. Bunun yanında kişisel tavsiye ve bireysel danışmanlık giderek önem kazanmaktadır. Müşteri olarak LR’da bunun ikisinden ve daha fazlasından yararlanırsınız!

Bir LR müşterisinin sahip olduğu başlıca avantajlar:
  • Kalite bakımından yüksek nitelikli ürünler
  • Mağaza açılış-kapanış saatlerine bağımlı olmaksızın alışveriş
  • Yüksek danışmanlık hizmeti

    LR İş Ortakları için mükemmel kariyer fırsatları

    LR ücretlendirme sistemi size sınırsız kazanç fırsatı sunar. Bu sistem sayesinde, haftada on saat çalışarak oldukça cazip bir ek gelir elde edebilirsiniz. Kariyerinizin üst sınırına ilişkin herhangi bir kısıtlama yoktur. 
    İster ek gelir olsun isterse kariyer. Elde edeceğiniz başarıyı kendi çabanız ve gayretiniz belirler. Gerçekten adil bir sistem!

    Her LR İş Ortağı LR’da kariyer yapabilir.
     Önemli olan başarı arzusu, süreklilik ve çalışkanlıktır. Bu özelliklere sahip olan çok sayıda LR danışmanı hayallerini gerçekleştirmiştir. 

LR Ülkeleri

Arnavutluk Almanya Portekiz
Avusturya Yunanistan Romanya
Belçika Macaristan Rusya
Bulgaristan İtalya İsveç
Güney Kıbrıs Rum Kesimi       Kazakistan İsviçre
Çek Cumhuriyeti Lüksemburg       Slovakya
Danimarka Hollanda İspanya
Finlandiya Norveç Türkiye
Fransa Polonya Ukrayna


Tarihçe


1985 – 1989 

İlk adımlar

LR, 1985 yılında Almanya Westfalya bölgesinin Ahlen şehrinde „LR Cosmetic“ adı ile kuruluyor. Ürün portföyü, şirketin kendi parfüm serilerinden vücut bakım ürünlerinden oluşuyor.
2 yıl sonra ürün portföyü genişletiliyor, „Line Racine“ bakım ürünü serisi piyasaya sürülüyor. 1988 yılında ise „Lady Racine“ kozmetik serisi takip ediyor.
LR 1989 yılında 1.000.000’uncu parfümü satarak birinci sihirli sınırını aşıyor.

1990 – 1994 

Yurt dışına atılan adım

LR, sadece beş yıllık bir operasyon faaliyetten sonra ilk kez 1 milyon Alman Mark’ını aşan yıllık ciro elde ediyor.
LR 1991 yılında uluslararası rekabet ortamında işe başlıyor. Avusturya ve Hollanda’da şubeler açılıyor.
1994 piyasaya sürülen 2 parfüm halen bugün en çok sevilen LR parfümleri arasında yer alıyor: Harem isimli kadın parfümü ve Jungle Man isimli erkek parfümü.
1995 – 1999
LR ve Mercedes 
Artık „LR-International“ adını taşıyan LR, 10. yıl jübilesinde eşsiz otomobil konseptini kuruyor. 200 danışman LR Mercedes’lerini teslim alıyor. 
Hatta Mercedes Benz magazini dahi 1,3 kilometrelik „siyah otomobil kuyruğu“ hakkında yazı yazıyor.
LR uluslararası alanda da büyümeye devam ediyor. İsviçre, Danimarka, Norveç, Finlandiya, Portekiz ve Fransa’da şubeler ekleniyor. 

2000 – 2004 

Aloe Vera ve starlar

Başarı öyküsü devam ediyor. LR, Doğu Avrupa’da tutunuyor ve LR Romanya ve LR Ukrayna'yı açıyor. Aynı zamanda ürün portföyü de genişletiliyor
LR 2001 yılında yeni bir segment olan gıda takviye ürünleri segmentine giriyor ve bunu 2002 yılında Aloe Vera Jel İçecek takip ediyor. Aloe Vera Jel İçecek başlangıçtan itibaren INSTITUT FRESENIUS tarafından kalite işareti ile ödüllendiriliyor. 
Bir diğer başarı: LR Starbox. Michael Schumacher, LR ile yeni bir parfüm serisi tasarlayan ilk star. Daha sonra kervana Heidi Klum, No Angels ve diğer ünlüler de katılıyor.

2005 

LR Avrupa'dan ayrılıyor

LR „goes down under“: Melbourne şehrindeki „down under“ açılışı Avustralya’lı süper star Ian Thorpe ile mega etkinliğe dönüşüyor. LR, yılda bir çıkan başarılı ana kataloğun yanında ilk kez aylık kataloglar da çıkarmaya başlıyor. Yenilikçi ürünler ve cazip kampanyalar aylık satış rekorları kırıyor.
LR, 20 yıllık jübilesini Hannover şehrindeki Expo alanında bulunan Yemen çadırı görkemli bir törenle kutluyor. 1001 Gece mottosu ile düzenlenen etkinliğe çok sayıda ünlü katılıyor.

2006 

LR: “Your chance to change”

LR International LR Health & Beauty Systems’e dönüşüyor. Yeni şirket ismine iki yeni slogan ekleniyor: "Feel good. Look great."şirketi LR müşterisinin bakış açısından tarif ediyor. „Your chance to change“, LR’ın kendi satış ortaklarına sunduğu olanaklara mercek tutuyor.
Ünlü Amerikan starları LR Star-Box’ın bir parçası oluyor ve dünya çapındaki büyüme dev adımlarla ilerliyor: LR 2006 yılında İtalya, İspanya ve Yeni Zelanda’daki şubelerini açıyor.

2007 

LR Yeni "Çok Satanlarını" Piyasaya Sürüyor

Bugünün en çok satanlar listesinde yer alan birçok ürün 2007 yılında piyasaya sürülmüştür. Institut FRESENIUS onaylı Colostrum, Serox, Nanogold ve Microsilver diş macunu bunlardan bazılarıdır. 
Büyük ses getiren görkemli bir satış ve pazarlama yarışması: LR Şampiyonlar Yarışı. Bu yarışa katılan tüm LR İş Ortaklarına toplamda bir milyon avroyu aşan bir para ödülü dağıtılmıştır.

2008 

Top Model ve Polo 

LR 2008 yılında medyanın ilgi odağı oluyor. LR, başarılı TV formatının ortağı olarak o zaman birincisi olan Jenny’e bir parfüm serisi veriyor. „Topmodel“ kokusu iş ortaklarında ve basında büyük ilgi görüyor. 
LR otomobil konseptine ilave edilen LR Polo da dikkatleri üzerine çekiyor. Otomobil şehri Wolfsburg’ta gerçekleştirilen ilk teslim günü resmi Guiness dünya rekoru ile sonuçlanıyor. Aynı yıl içinde yollarda 1000 adet LR Polo geziyor.

2010

LR jübilesini kutluyor

LR 25. yılını kutluyor, hem de nasıl bir kutlama:
Hollywood’un süper starı Bruce Willis ilk parfümünü özel olarak LR ile geliştiriyor: Sevilen sinema oyuncusu Frankfurt şehrindeki tanıtıma geliyor ve Frankfurt Festhalle salonunda 30 LR ülkesinden gelen yakl. 16.000 satış ortağının karşısında sahneye çıkıyor.
LR, optimize ettiği ücretlendirme sistemi için daha yılın başında bol alkış topluyor. İş ortakları için daha yüksek kazanç fırsatı ve ayrıca mevcut otomobil konseptine ilave olarak son nokta: Bir LR Porsche otomobil.

2011 

Rusya ve takılar

2011 yılında iki büyük olay gerçekleşiyor:
LR Nisan ayında Rusya topraklarına resmen ayak basıyor ve 32. şubesini açıyor. İşe başladıktan daha birkaç ay geçtikten sonra Moskova’da ilk LR Mercedes’in anahtarı sahibine teslim ediliyor. LR Rusya, yıl sonuna kadar en başarılı LR ülkeler arasında ilk 5 ülke arasına giriyor.
Eylül ayında LR.Joyce ile LR’ın yeni takı koleksiyonu tanıtılıyor. Buradaki özellik: 1 yıl kalite garantisi ve designed by Emma Hemig Willis çok özel ayakkabı klipsleri.

2012

Kazakistan, 10 Yıl Aloe Vera ve Bruce Willis ile Parfüm başarısı

LR’da doğum günü havası: Aloe Vera 10. yıl jübilesini kutlamaktadır! 2002 yılından beri LR başarılı bir şekilde çok çeşitli Aloe Vera ürünleri çıkarmaktadır. Eylül ayında Kazakistan’nın başkenti Astana’da yeni bir yer açılmaktadır. Rusya’nın komşu ülkesindeki ciro %20’ye varan bir artışla her ay büyümektedir.

LR, 2012 yılında Bruce Willis kampanyası ile “Pazarlama Ödülü”ne layık görülürken, aynı zamanda ünlü bir aktör tarafından tasarlanan dünyanın ilk kadın parfümü ile “Lovingly by Bruce Willis”i piyasaya sürmüştür. Bu başarılı birliktelik neticesinde Bruce Willis ve LR Joyce marka elçisi olan eşi Emma Willis’in sözleşmeleri 2016 yılına kadar uzatılmıştır.

2014

Yeniliklerle dolu bir yıl

Yeni müşteri kavramı ve yenilikçi ürünler ile LR 2014 yılında birbiri ardına devrimler gerçekleştiriyor. En önemlilerinden biri: yeni e-shop ve müşteriler için yeni kavram - Premium müşteri.

LR’ı sevenlerin sayısı her geçen gün artyor. Kuşkusuz! Yeni Bruce Willis parfümü, pratik Aloe Vera Güneş Spreyi ve geliştirilmiş Aloe Vera Bebek serisi ile LR büyük bir başarı elde ediyor.

İlk kez, Alman televizyonlarında duygusal bir LR reklamı yayınlanmıştır. LR Fransa, Türkiye ve Polonya’da 10. yıldönümünü kutluyor. Ve Portekiz’de en çok satan ürün haline gelen Portekiz televizyon yıldızı Christina Ferreira’nın kokusu ("MEU"), tüm satış rekorlarını kırıyor.

Kaynak: http://www.lrworld.com/

İlginizi çekti değil mi? Bize ulaşın, görüşelim. Dilerseniz kendi ürünlerinizi kullanın, dilerseniz  son derece kaliteli ürünlerimizle yüzyılın iş modeli olan Network Marketing'te yerinizi alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder